BIK FRIETWERK

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 466 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BIK frietwerk. Meer weten? Ontdek meer

17 sep 2022 om 18:42 Meer dan 1 uur gewacht. Vervolgens waren de 2 porties kibbeling omgeruild voor 2 bakjes patat en dat kan je alleen bij thuisbezorgd melden waar je eindeloos op een reactie moet wachten. Waardeloze halve maaltijd dus!!!
4 sep 2022 om 19:26 15 min voordat de bestelling geleverd zou worden werd er gebeld dat ze niet alles op voorraad hadden.Eten was in de bakjes gekwakt, zag er niet zorgvuldig uit, en wat ontsmakelijk daardoor. Bestelling was niet compleet. Friet was aardig deze keer
21 aug 2022 om 20:00 Pricey but delicious fries, good portion size! Also gotta love their wooden utensils :)
21 jul 2022 om 21:51 Bezorger reed erg om dat was op gps tracker te zien, alsof ze de weg gewoon niet wist. Eten was al te laat bereid en kwam ook nog koud aan. De patat was niet zo doorbakken als normaal en de kibbeling bestond meer uit deeg als uit vis.
16 jul 2022 om 20:43 Meer dan een gewoon frietje, heerlijk bereid met een geweldige smaaksensatie. Bezorging was super snel en top!
15 jul 2022 om 6:43 Het eten was lekkrr en op tijd bezorgd
19 jun 2022 om 19:36 Eten was lekker, maar het werd een uur (!!) te laat bezorgd. Ook was de ravigotesaus niet bijgeleverd. Ik denk niet dat ik snel weer bij Bik zal bestellen.
11 jun 2022 om 11:52 Kibbeling van lage kwaliteit, duurde ontzettend lang en veels te duur. Hier bestel ik niet meer.
11 jun 2022 om 6:57 Bezorging duurde extreem lang. Friet niet meer krokant. Stoofvlees was oke, kaassaus was niet onze smaak. Zonde van het geld.
1 jun 2022 om 21:17 Besteld om af te halen, niet klaar, 5 minuten moeten wachten €9.45 voor 4 stukjes kibbeling en te hard gebakken patat. Te veel geld voor hetgene men krijgt. 2☆voor de moeite.
23 mei 2022 om 8:24 Eerste bestelling geplaatst bij BIK ivm de gluten intolerantie van mijn vrouw. Bestelling 17:20 met levertijd 18:05 uur. Om 17:35 uur was levertijd ineens 18:39 uur. Superbezorger was er om 18:30 uur. Eten was warm maar te duur t.o.v. de hoeveelheid
11 mei 2022 om 9:32 Na een uur werd ik opgebeld dat een deel van de bestelling niet voorradig was, terwijl deze wel bevestigd was. Vervolgens nog eens bijna 20 minuten gewacht op mijn bestelling. Eten was goed maar de bezorging waardeloos.